Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μετέφερε παράνομα τέσσερις αλλοδαπούς - Οι δύο ήταν στο πορτμπαγκάζ

Ένας 33χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, καθώς μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης απογευματινές ώρες της Παρασκευής, 18 Ιουνίου, 33χρονος αλλοδαπός, που στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.

Ο 33χρονος, με υπηκοότητα από το Ιράν, νωρίτερα, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία Οδό, ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατά την έρευνα στο προαναφερόμενο αυτοκίνητο βρέθηκαν τέσσερις αλλοδαποί, συριακής καταγωγής, (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών) οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή περί τα μέσα Ιανουαρίου 2021.

φωτογραφία αρχείου