Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μετέφερε παράνομα τρεις μετανάστες και αντιστάθηκε στη σύλληψη

Συνελήφθη 31χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με αυτοκίνητο - Προσπάθησε να διαφύγει και αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψη - Δεν είχε καν δίπλωμα

Στη σύλληψη ενός ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Ιράν, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και το όχημα της διακίνησης έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης (ύψος Ξυλούπολης) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 31χρονος παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν συνολικά 3 αλλοδαποί (ένας υπήκοος Μπαγκλαντές και οι υπόλοιποι δύο Ιράκ), οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου