Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μετέφερε σε κρύπτη φορτηγού 59 αλλοδαπούς (φωτο)

Οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη) του οχήματος χθες το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό στο ύψος κόμβου Σοχού

Μέσα σε κρύπτη φορτηγού είχε στοιβάξει και μετέφερε πενήντα εννέα αλλοδαπούς ένας 61χρονος Βούλγαρος, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης οδήγησε στη σύλληψη του 61χρονου αλλοδαπού.

Χθες το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Σοχού, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομιών του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας ακινητοποίησαν φορτηγό που οδηγούσε ο 61χρονος, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή στη Βουλγαρία.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη) του εν λόγω οχήματος πενήντα εννέα παράτυποι μετανάστες διαφόρων υπηκοοτήτων που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από σημείο του νομού Έβρου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για την παράνομη μεταφορά τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.