Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ.. ΤΑΞΙ

Χειροπέδες σε τέσσερις άνδες πέρασαν το τελευταίο 24ωρο οι αρχές καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα στη χώρα αλλοδαπούς.

Με... ταξί επέλεξε ένας 52χρονος να μεταφέρει στη χώρα τέσσερις παράτυπους μετανάστες αλλά πιάστηκε από τις αρχές στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί τμήματος Λαγκαδά πέρασαν τις πρωινές ώρες χθες χειροπέδες στον 52χρονο στο ύψος Καβαλλαρίου καθώς εντός του ταξί που οδηγούσε βρέθηκαν τέσσερις αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, οι αρχές συνέλαβαν και ακόμα τρία άτομα για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αρχικά, απογευματινές ώρες χθες στην Εγνατία Οδό στο ύψος διοδίων Ασπροβάλτας, συνελήφθη 23χρονος Σύρος, καθώς εντός του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες στην Εγνατία Οδό μετά τα διόδια Ασπροβάλτας 23χρονος Σύρος, ο οποίος οδηγώντας αυτοκίνητο δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών και κατά την ακινητοποίησή του οχήματος βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Τέλος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, συνελήφθη 22χρονος επίσης Σύρος, ο οποίος πλησίον του κόμβου Ασσήρου, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών και κατά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν στο εσωτερικό τέσσερις αλλοδαποί εκ των οποίων δύο στον χώρο των αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, Μυγδονίας, Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ