Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μετρ διαρρήξεων άνοιξε εννέα ΙΧ στην Καλαμαριά

Οι αστυνομικοί πρώτες πρωινές ώρες χθες συνέλαβαν τον νεαρό επ' αυτοφώρω και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που πήρε από ΙΧ.

Χειροπέδες σε 28χρονο άνδρα αραβικής καταγωγής πέρασαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, ο οποίος είχε κάνει σύστημα τη διάρρηξη οχημάτων στην εν λόγω περιοχή.

Οι αστυνομικοί πρώτες πρωινές ώρες χθες συνέλαβαν τον νεαρό επ' αυτοφώρω και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και τσάντα με είδη αθλητικού ρουχισμού, που είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από σταθμευμένο όχημα στην περιοχή.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, με τουλάχιστον τρείς ακόμη συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από 27/06 έως 19/07 του τρέχοντος έτους, διέρρηξαν συνολικά εννέα αυτοκίνητα στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Ο 28χρονος άντρας, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των υπολοίπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.