Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μια ξεχωριστή βραδιά γνώσης και μουσικής από την Αχτίδα

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η ομιλία του καθηγητή, Δημήτρη Καιρίδη, με θέμα «H Ελλάδα σε παρακμή, σε μια Ευρώπη σε κρίση;»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Αρωγής Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Βορείου Ελλάδος Αχτίδα,  στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου The Met Hotel, το κοινό αγκάλιασε με θέρμη την ξεχωριστή εκδήλωση και συνέβαλε με την παρουσία του και την ενεργή συμμετοχή.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μάγδα Δούδου, ευχαρίστησε στην ομιλία της όλους όσοι συνέβαλαν στην υπέροχη βραδιά και παρουσίασε το έργο και τους στόχους του Συλλόγου.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο γνωστός καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Καιρίδης καθήλωσε το κοινό με την ομιλία του με θέμα: «H Ελλάδα σε παρακμή, σε μια Ευρώπη σε κρίση;»

Στην συνέχεια οι καλεσμένοι απήλαυσαν το δείπνο τους με τη συνοδεία του γνωστού συγκροτήματος Μπλε Μύρτιλα ενώ τη μουσική σκυτάλη ανέλαβε ο dj Ανδρέας Νικάκης.

Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους χορηγούς, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Αρωγής του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε «Αχτίδα».

Μάγδα Δούδου Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ, Τζέκης  και Νταίζη Φλωρεντίν