Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΝΙΑ ΣΒΙΓΚΟΥ

«Στις 15 Μάη δόθηκε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και θεωρούμε ότι αυτό θα εκφραστεί και στις εκλογές», τόνισε η Ράνια Σβίγκου.

«Δίνουμε ένα μήνυμα εκλογικής ετοιμότητας, προετοιμασίας του κόμματος, ενόψει των επερχόμενων εκλογών» τόνισε η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Σβίγκου, στη συνεδρίαση της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος με τη συμμετοχή μελών της Κ.Ε., συντονιστών των Οργανώσεων Μελών και βουλευτών, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

«Στις 15 Μάη δόθηκε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και θεωρούμε ότι αυτό θα εκφραστεί και στις εκλογές και θα ανοίξει ο δρόμος για μια προοδευτική κυβέρνηση».

Διαβάστε ακόμη: Σβίγκου από Θεσσαλονίκη: Οι πολίτες δεν τα βγάζουμε πέρα με την ακρίβεια Μητσοτάκη

Η κ. Σβίγγου αναφέρθηκε και στη μεσημεριανή συνάντηση που είχε με εργαζόμενους στο έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης και, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά τις καθυστερήσεις εξαιτίας των κυβερνητικών επιλογών. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ο φόβος μας για την καθυστέρηση στην κατασκευή του μετρό, ενώ παράλληλα δηλώσαμε την απόλυτη στήριξη μας στα αιτήματα των εργαζομένων για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς μισθούς. Στεκόμαστε στο πλευρό τους, όπως στεκόμαστε στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου και κάθε εργαζόμενης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ