Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μήνυση και από την οικογένεια του 25χρονου ΑμΕΑ που κατέληξε από ξυλοδαρμό

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης η οικογένεια του 25χρονου που κατέληξε έπειτα από ξυλοδαρμό σε κέντρο αποκατάστασης

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης η οικογένεια του 25χρονου που κατέληξε έπειτα από ξυλοδαρμό που φέρεται να υπέστη στο κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης «Άγιος Δημήτριος».

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο περιθαλπόμενου στον Άγιο Δημήτριο

Με τη μήνυση, που στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, οι γονείς ζητούν να ερευνηθούν οι συνθήκες τραυματισμού του άτυχου νέου και να αποδοθούν ευθύνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια φέρεται να θεωρεί πως φροντιστής χτύπησε τον άτυχο νεαρό.

Παράλληλα, η οικογένεια προσκόμισε μέσω του δικηγόρου της, Δημήτρη Γκολέμη, φωτογραφικό υλικό που φέρεται να αποδεικνύει πως ο 25χρονος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στο ίδιο κέντρο και σε προγενέστερο χρόνο.

Ο νεαρός κατέληξε στις 29 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου διεκομίσθη μετά από ξυλοδαρμό. Μηνυτήριες αναφορές έχουν υποβάλει τόσο η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου όσο και η πρόεδρος του Κέντρου, Βίκυ Νάκου.