Skip to main content

Μωράκι δύο μηνών στο... Αυτόφωρο-Ελεύθερος ο 32χρονος που φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του

Η δίκη αναβλήθηκε λόγω απουσίας των αστυνομικών-μαρτύρων ενώ η 27χρονη φάνηκε να είναι στο πλευρό του συζύγου της, του ψιθύρισε πως τον αγαπάει

Με τη μόλις δύο μηνών κορούλα της - ίσως τη μικρότερη επισκέπτρια του Αυτοφώρου - ήρθε στο δικαστήριο για να καταθέσει η 27χρονη, σύζυγος του 32χρονου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση σε αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση από πολίτες για πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε διαμέρισμα στην Τούμπα και αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στα στελέχη της ΕΛΑΣ και να χτύπησε τον έναν και συνελήφθη.

Ο 32χρονος δήλωσε πως επιθυμεί να δικαστεί σήμερα ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε λόγω απουσίας των αστυνομικών-μαρτύρων και προσδιορίστηκε για το τέλος του μήνα. Το δικαστήριο ήρε την κράτηση και του επέβαλε τον όρο της απαγόρευσης προσέγγισης της 27χρονης μέχρι να γίνει η δίκη.

Η σύζυγός του βρέθηκε στο δικαστήριο με το μωρό της στην αγκαλιά και σημείωσε πως θα μετακομίσει η ίδια σε άλλο σπίτι μέχρι να γίνει το δικαστήριο, ενώ φάνηκε πως είναι στο πλευρό του συζύγου της, καθώς όταν ο ίδιος έμπαινε στο κρατητήριο για να πάρει τα πράγματά του, η γυναίκα τού ψιθύρισε πως τον αγαπάει.