Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μουσική παρέμβαση στα νοσοκομεία της πόλης την Τρίτη

Η μουσική παρέμβαση θα ξεκινήσει από το Νοσοκομείο Παπανικολάου στις 11:15 το πρωί ενώ μετά σειρά έχουν ΑΧΕΠΑ και μετά σε Ιπποκράτειο.

Συμβολική μουσική παρέμβαση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει αύριο, Τρίτη το παράρτημα Θεσσαλονίκης του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου σε συνεργασία με τα σωματεία των υγειονομικών προκειμένου να τονωθεί το ηθικό εργαζόμενων και ασθενών.

Η μουσική παρέμβαση θα ξεκινήσει από το Νοσοκομείο Παπανικολάου στις 11:15 το πρωί ενώ μετά σειρά έχουν ΑΧΕΠΑ και μετά σε Ιπποκράτειο.

«Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας που σε συνθήκες πανδημίας φάνηκε ο κρίσιμος και αναντικατάστατος ρόλος του στην εξασφάλιση της Υγείας του Λαού, εξακολουθεί και στέκεται όρθιο. Υπεύθυνοι για αυτό είναι οι άνθρωποί του – Γιατροί και Νοσηλευτές που με αυταπάρνηση δίνουν καθημερινά τη μάχη, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Συνθήκες τις οποίες δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν θέλησε να βελτιώσει, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα το κόστος αλλά και τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης.