Skip to main content

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις και κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις από τις αστυνομικές αρχές και σχηματισμός δικογραφιών το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη - Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

Στο πλαίσιο καθημερινών περιπολιών, αλλά και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς συνέλαβαν έναν 39χρονο ημεδαπό, ο οποίος τις βραδινές ώρες χθες  περιεργαζόταν ψυγείο περιπτέρου έχοντας στην κατοχή του εργαλείο και στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή στην Καλαμαριά. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.

Επίσης, συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 28 ετών, οι οποίοι μαζί με συνεργούς τους, ενέχονται σε περίπτωση κλοπής από ανασφάλιστο αυτοκίνητο στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαιρώντας από το εσωτερικό του μία τσάντα.

Παράλληλα, σχηματίστηκαν δικογραφίες από το τμήμα ασφαλείας Παύλου Μελά έναντι έξι ατόμων. Μεταξύ αυτών, αφορούν έναν 37χρονο αλλοδαπό ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2020 διέρρηξε ένα κατάστημα στη Σταυρούπολη, αρπάζοντας χρηματικό ποσό, ηλεκτρικές συσκευές και αλκοοούχα ποτά.