Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πώς οι ευρηματικοί Ιρλανδοί της Μποέμιαν τρύπωσαν στην Τούμπα(φωτο)

Κάποιοι επέλεξαν να ντυθούν με διακριτικά του Δικεφάλου, ενώ άλλοι προσποιήθηκαν τους τουρίστες για να μπουν στο γήπεδο της Τούμπας.

Με ρούχα οπαδών του ΠΑΟΚ ντύθηκαν οπαδοί της Μποέμιανς ώστε να καταφέρουν να εισέλθουν στον χθεσινό αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Όπως αναφέρουν σε δημοσιεύσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μετά την απαγόρευση εισόδου της ΕΛΑΣ σε όσους δεν κατείχαν ελληνική ταυτότητα, σκέφτηκαν διάφορους πρωτότυπους τρόπους ώστε να το καταφέρουν.

Κάποιοι επέλεξαν να ντυθούν με διακριτικά του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ άλλοι προσποιήθηκαν τους τουρίστες και με τη βοήθεια των οπαδών του ΠΑΟΚ εισήλθαν στο γήπεδο. Ένας άλλος Ιρλανδός φίλος της ομάδας της Μποέμιανς ανήρτησε κάποια αναμνηστικά ελληνικά διαβατήρια και σχολίασε περιπαικτικά ότι... πωλούνται για 5 λίρες.



Μάλιστα, όταν έκατσαν στα καρεκλάκια του γηπέδου της Τούμπας, κόλλησαν και σε αυτά αυτοκόλλητα, αφήνοντας το οπαδικό τους... αποτύπωμα στην ινκόγκνιτο εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφία στο τέλος).

Παράλληλα, την ημέρα πριν τον αγώνα, οι οπαδοί της Ιρλανδικής ομάδας βρέθηκαν σε Ιρλανδική παμπ των Λαδάδικων, όπου πιθανολογείται ότι εκεί έγιναν οι επαφές με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αρκετοί εκ των οποίων είναι θαμώνες του καταστήματος. Εκείνη την ημέρα μάλιστα, όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της παμπ στη Voria.gr, πραγματοποίησε επίσκεψη και η... αστυνομία στο μαγαζί, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προβλήματα. Μάλιστα και την επόμενη ημέρα υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Όσοι οπαδοί της Ιρλανδικής ομάδας δεν κατάφεραν να εισέλθουν στο γήπεδο παρακολούθησαν τον αγώνα από το εν λόγω μαγαζί.



Ο ιδιοκτήτης τους ευχαρίστησε μάλιστα για την παρουσία τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κέρδισαν τον σεβασμό όλων εδώ στη Θεσσαλονίκη, παρότι που αγωνιστικά η ομάδα τους δεν τα κατάφερε.

Ανεξαρτήτως του ποδοσφαιρικού αποτελέσματος, οι Ιρλανδοί οπαδοί της Μποέμιανς φαίνεται ότι διασκέδασαν την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη εκπληρώνοντας έτσι το πραγματικά νόημα του αθλητισμού.