Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές σε δικηγορικό γραφείο για τον Κουφοντίνα (φωτο)

Άτομα του αναρχικού χώρου μετέβησαν το πρωί της Δευτέρας στο δικηγορικό γραφείο και πέταξαν μπογιές και τρικάκια στην εξώπορτα.

Επίθεση με μπογιές και τρικάκια έξω από δικηγορικό γραφείο πέταξαν άτομα του αναρχικού χώρου στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό έγινε στις 11.20 το πρωί της Δευτέρας στο δικηγορικό γραφείο του στελέχους της ΝΔ Θεσσαλονίκης Βάλιας Καραμπατάκη που βρίσκεται επί της οδού Αριστοτέλους.

Τα τρικάκια που πέταξαν οι δράστες που αναζητούνται έγραφαν «αλληλεγγύη στον Δημήτρη Κουφοντίνα».

Μετά την επίθεση η ΝΔ Θεσσαλονίκης ανέφερε σε ανάρτησή της στο facebook:

«Παρακαλούμε τους «επαναστάτες που δεν λυγίζουν» να σημειώσουν ότι έχουμε δει επαναστάτες και δεν είναι έτσι. Οι επαναστάτες ξεσήκωσαν και ελευθέρωσαν τη χώρα 200 χρόνια πριν, ελευθέρωσαν τη Μακεδονία 110 χρόνια πριν, με τιμή και με δόξα. Οι επαναστάτες δεν είναι κάτι ξεχασμένα παλικάρια της φακής, απολιθώματα και απομεινάρια που προσπαθούν να δείξουν ότι υπάρχουν. Τα παλικάρια σήμερα είναι αυτά που προασπίζουν το Αιγαίο μας, τις θάλασσες και τους ουρανούς μας, τον Έβρο και κάθε πιθαμή της αιματοβαμένης πατρίδας. Τα τρικάκια και οι μπογιές συμπαράταξης σε φυλακισμένους δολοφόνους δεν είναι επανάσταση, αλλά απλή κακοήθεια. Σε απάντηση, οι πολίτες της πόλης μας τους αγνοούν επιδεικτικά. Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως η κα Καραμπατάκη της οποίας το γραφείο τραμπουκίστηκε σήμερα, έχουν άλλες σοβαρότερες δουλειές από το να ασχοληθούν με ξεδιάντροπους: Έχουν να ακούσουν τον κόσμο, να συζητήσουν, να συνεισφέρουν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Και όλα αυτά στον ελεύθερο χρόνο από τη φροντίδα της οικογένειάς τους, καθότι είναι εθελοντές».