Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης λόγω των εργασιών συντήρησης - Ουρές από Εγνατία έως και Παπαγεωργίου

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται από νωρίς το μεσημέρι στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, λόγω των εργασιών συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στο ρεύμα προς ανατολικά, από την είσοδο της Εγνατίας Οδού στην Περιφερειακή έως και λίγο μετά το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου εκτελούνται οι εργασίες συντήρησης.

Οι εργασίες τις οποίες εκτελεί η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ, που άρχισαν από τη Δευτέρα, θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή 28 Μαρτίου, εφόσον, βεβαίως, το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Αυτές περιλαμβάνουν:

1. Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς δυτικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα) και του ερείσματος (δεξιά λωρίδα), από τη Χ.Θ. 20+000 έως τη Χ.Θ. 15+000. Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών σε μία εκ των δύο λωρίδων κάθε ημέρα και όχι ταυτόχρονα. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 22/03/2021 έως και την Κυριακή 28/03/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης των εργασιών στις 10:00 π.μ..

2. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας ταυτόχρονα, από τη Χ.Θ. 9+000 έως τη Χ.Θ. 15+500. Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι σε όλο το μήκος ταυτόχρονα. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 22/03/2021 έως και την Κυριακή 28/03/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7:00 π.μ..


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ