Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χάος στους δρόμους λόγω του νέου χιονιά (φωτο+vid)

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στην Περιφερειακή Οδό, αλλά και στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, όπου η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερη πυκνή

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας «Υπατία», που έφερε εκ νέου πυκνές χιονοπτώσεις στην πόλη από το πρωί.

Συγκεκριμένα, σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης: στην Τσιμισκή, στην Εγνατία, στη Μητροπόλεως, στη Λεωφόρο Νίκης, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Αγ. Δημητρίου, στην Εθν. Αντιστάσεως, στη Βασ. Όλγας, στην Κ. Καραμανλή, στην Κασσάνδρου, στην Ολυμπιάδος, στην Αλ. Παπαναστασίου και στη Λεωφόρο Στρατού.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Περιφερειακή Οδό, κυρίως στα ανατολικά, ενώ μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται από τον κόμβο Μουδανίων έως τη Βούλγαρη.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ήδη βρίσκονται στην Περιφερειακή Οδό έξι οχήματα αποχιονισμού καθώς και άλλα τρία στη Μουδανίων. Όπως σημείωσε, μιλώντας στη Voria.gr από χθες συνεργεία είχαν ήδη ρίξει αλάτι τόσο λόγω παγετού, όσο και εξαιτίας του νέου κύματος κακοκαιρίας.