Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μπούκαρε με σφυρί και μαχαίρι σε κατάστημα στις Συκιές δύο φορές σε μία ημέρα

Ο 24χρονος μπήκε στο κατάστημα τα ξημερώματα εχθές και λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε για να ληστέψει ξανά - Κατάφερε να αρπάξει 450 ευρώ.

Ληστεία με απειλή μαχαιριού και σφυριού σημειώθηκε εχθές τα ξημερώματα σε 24ωρο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις Συκιές, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο άνδρας δεν δίστασε να επανέλθει και να ξανααπειλησει τους υπαλλήλους λίγη ώρα αργότερα.

Για την υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας 24ωρος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος ξημερώματα χθες εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Συκεών και με την απειλή μαχαιριού και σφυριού, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και διάφορα προϊόντα.

Λίγο αργότερα, μετέβη ξανά στο ίδιο κατάστημα, όπου αφαίρεσε εκ νέου το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Αυτήν τη φορά δεν είχε κάποιο όπλο αλλά μόνο το χέρι στην τσέπη, όμως, ο υπάλληλος φοβούμενος από την πρωινή του έφοδο αναγκάστηκε να του δώσει τα χρήματα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους στην ίδια περιοχή, αφού απώθησε 52χρονο εισήλθε στο διαμέρισμά του και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.