Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αυξημένη η κίνηση στην αγορά την πρώτη μέρα... απελευθέρωσης

Ουρές στις μεγάλες αλυσίδες, πιο χαλαρά τα πράγματα στα μικρά καταστήματα, στην πρώτη μέρα λειτουργίας της αγοράς της Θεσσαλονίκης χωρίς ραντεβού.

Αυξημένη ήταν η κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης την πρώτη μέρα που το λιανέμποριο λειτουργεί απελευθερωμένο από τα δεσμά του... ραντεβού και του click inside

Η κίνηση στους δρόμους της πόλης είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες μέρας και όλο και περισσότεροι πολίτες κρατούν σακούλες με τα ψώνια τους.

Πιο χαλαρή είναι η κίνηση σε μικρότερα καταστήματα, ενώ ουρές δεν άργησαν να σχηματιστούν έξω από γνωστές αλυσίδες.

«Ελπίζουμε να βελτιωθεί η κατάσταση καθώς ο κόσμος θα μπορεί να βλέπει κάτι από τη βιτρίνα και να μπαίνει να το αγοράζει, χωρίς να σκέφτεται να κλείσει ραντεβού. Αυτό περιμέναμε», αναφέρει στη voria.gr ιδιοκτήτρια σε κατάστημα ρούχων στη Βενιζέλου.

Yπάλληλος σε κατάστημα υποδημάτων επί της Εγνατίας, τόνισε στη Voria πως ο κόσμος περίμενε διακαώς αυτή τη στιγμή. Μπορεί να ήταν ανοιχτό το λιανέμποριο, αλλά τώρα είναι ελεύθερο. Ωστόσο, δυστυχώς οι αλυσίδες συνεχίζουν να προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο.

«Τώρα που άνοιξε και η εστίαση, μπορούμε να ζήσουμε και πάλι. Να κάνουμε τα ψώνια μας και να κάτσουμε και σε ένα μαγαζί να πιούμε ένα καφέ», σημείωσε πελάτισσα σε κατάστημα ρούχων.

Από την άλλη, ιδιοκτήτης σε κατάστημα γυναικείων ρούχων επί της Εγνατίας δηλώνει ελαφρώς απογοητευμένος. «Τα πράγματα είναι ίδια. Ελπίζουμε από αύριο να έρθει κόσμος από την επαρχία», τόνισε ενώ συμπλήρωσε πως εάν ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να ψωνίσει, θα το έκανε και το click Inside.

Υπενθυμίζεται πως από σήμερα άνοιξε χωρίς click inside ή click away το λιανέμποριο σε όλη την επικράτεια.

Παράλληλα, τις πόρτες τους άνοιξαν και τα μουσεία ενώ παρατάθηκε και η κυκλοφορία έως τις 12:30 τα μεσάνυχτα.