Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η φοιτήτρια, που διέμενε στο Λονδίνο, ήρθε στην Ελλάδα οδικώς από τη Βουλγαρία - Ανησυχία για τον κίνδυνο διασποράς, διαψεύδει ο πατέρας της κοπέλας

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη με νέο περιστατικό κορωνοϊού στο Πανόραμα.

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε φοιτήτρια η οποία είναι κόρη επιχειρηματία και δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Όπως ανέφερε το Open TV, η νεαρή κοπέλα επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο όπου διέμενε για τις σπουδές της. Η οικογένεια της κοπέλας διαψεύδει ότι έσπασε την καραντίνα και έκανε πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε στην Ελλάδα οδικώς μέσω Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, τώρα γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών της φοιτήτριας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει και άλλο κρούσμα του ιού. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ επτά από τα τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr αν και αρχικά υπήρχαν αναφορές ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για το νέο περιστατικό διασποράς, κάτι τέτοιο διαψεύδεται. Νοσοκομειακές πηγές από το ΑΧΕΠΑ ανέφεραν στη Voria.gr ότι δεν προκύπτουν νέα κρούσματα κορωνοϊού κατά την τελευταία ημέρα στη Θεσσαλονίκη. Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει αυξημένη ροή κρουσμάτων στο νοσοκομείο.

Διαψεύδει η οικογένεια της φοιτήτριας ότι έγινε πάρτι

Από το οικογενειακό περιβάλλον της φοιτήτριας διαψεύδεται ότι η φοιτήτρια έκανε πάρτι για την επιστροφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας και γνωστός επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι η φοιτήτρια νόσησε από κορωνοϊό στα μέσα Μαΐου όσο βρισκόταν στο Λονδίνο. Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου, οι γονείς της επέμεναν να κάνει το τέστ για κορωνοϊό. Το πρώτο τεστ που έγινε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το οικογενειακό περιβάλλον, βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια όμως και συγκεκριμένα την περάσμένη Τετάρτη έγινε και δεύτερο τεστ (μοριακό αυτή τη φορά), το οποίο βγήκε θετικό.

Η φοιτήτρια βρίσκεται πλέον σε καραντίνα, την οποία, όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, ουδέποτε «έσπασε». Άμεσα, σύμφωνα με τους ίδιους, ενημερώθηκαν τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή η φοιτήτρια, τα οποία μετά από έλεγχο που τους έγινε, βγήκαν αρνητικά στον κορωνοϊό.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ