Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Nέα παρέμβαση σε υψηλούς τόνους από Ζέρβα για άμεσες λύσεις στο κυκλοφοριακό

Οι αρμόδιοι πλέον καλούνται -επιτέλους- να δώσουν ουσιαστικές λύσεις γιατί η κατάσταση στην πόλη με το κυκλοφοριακό έχει φθάσει στο μη περαιτέρω

Νέα παρέμβαση και μάλιστα σε υψηλούς τόνους πραγματοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, απαιτώντας λύσεις εδώ και τώρα για το κυκλοφοριακό κομφούζιο που έχει δημιουργηθεί στους δρόμους της πόλης με αφορμή την Agrotica.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος προχώρησε σε νέο κύκλο επαφών με την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας και της τροχαίας, μεταφέροντας τη μεγάλη δυσφορία των πολιτών για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αλλά και το αίτημα να βγει ικανός αριθμός τροχονόμων στους δρόμους της πόλης, για να ελέγξει και να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ήδη έχει θέσει το ζήτημα της ενίσχυσης των δυνάμεων της τροχαίας και της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη σε όλους τους αρμόδιους φορείς με σειρά παρεμβάσεών του και πλέον αναμένονται -επιτέλους- λύσεις γιατί η κατάσταση στην πόλη με το κυκλοφοριακό έχει φθάσει κυριολεκτικά στο μη περαιτέρω.