Skip to main content

Αρπαγή ανήλικης: Νέα προθεσμία η 33χρονη-Αίτημα για ψυχιατρική εξέταση

Καθ'όλη τη διάρκεια της αναμονής της έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, η 33χρονη παρέμεινε όπως και την προηγούμενη φορά σκυμμένη.

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια η 33χρονη κατηγορούμενη για αρπαγή και ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης μαθήτριας από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Καθ'όλη τη διάρκεια της αναμονής της έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, η 33χρονη παρέμεινε όπως και την προηγούμενη φορά σκυμμένη και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Διαβάστε - Στον ανακριτή η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της ανήλικης

Όπως δήλωσε αργότερα σε δημοσιογράφους ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας, «ενόψει ότι η ψυχολογική και σωματική υγεία της έχει επιβαρυνθεί υπέρμετρα και δεν είναι σε θέση να απολογηθεί και επιπλέον εχθές χρειάστηκε να γίνει διακομιδή και νοσηλεία σε νοσοκομείο, σε ψυχιατρικό κατάστημα και της χορηγήθηκαν φάρμακα, ηρεμιστικά, γι αυτούς τους λόγους και όχι παρελκυστικά η κυρία πρόεδρος μάς χορήγησε προθεσμία ως αύριο στις 11.00».

Μάλιστα, τόνισε ότι η πλευρά της υπεράσπισης θα προχωρήσει αύριο σε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ώστε να διευκρινιστεί αν η κατηγορούμενη είναι μειωμένου/ελαττωμένου καταλογισμού και αν είχε αντίληψη του άδικου της συμπεριφοράς της. «Το γεγονός ότι δήλωσε έμπρακτη μετάνοια και μεταμέλεια, διότι είναι ένα ψυχικό ράκος, ερείπιο, δείχνει ότι τώρα ξεκαθάρισε το μυαλό της από την επήρεια των ναρκωτικών» πρόσθεσε.

Εις βάρος της 33χρονης ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.