Skip to main content

Nέα πορεία αντιεμβολιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φωτο+vid)

Τα άτομα κρατώντας ελληνικές σημαίες και δάδες διαμαρτύρονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ενώ φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης

Πορεία πραγματοποιούν άτομα που αντιτίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Τα άτομα κρατώντας ελληνικές σημαίες και δάδες διαμαρτύρονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ενώ φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των εμβολίων. Κατά την εκκίνηση της πορείας άναψαν πυρσούς ενώ κάλεσαν όλους να συμμετέχουν. Περνώντας από καφέ, μάλιστα, αποδοκίμασαν άτομα που ήταν καθήμενοι καθώς όπως τόνισαν, οι ίδιοι δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα.

Παράλληλα, τάσσονται αντίθετα και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 60 ετών.

Καθόλη τη διάρκεια που περνούσαν από την παραλιακή φώναζαν συνθήματα κατά των ατόμων που καθόταν στις καφετέριες ενώ πέταξαν και τρικάκια κατά των πελατών.

Η πορεία αφότου βγήκε στην Τσιμισκή και έστριψε από την Αγίας Σοφίας, βγήκε στην Παραλιακή και συνεχίζει από τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η πορεία έφτασε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης όπου και για άτομα παρατάθηκαν μπροστά από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και το «Τη Υπερμάχω»

Να σημειωθεί πως η αστυνομία περιφρουρεί την πορεία.

Τα άτομα συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο από τις 6 το απόγευμα.



Νωρίτερα πορεία πραγματοποίησαν και μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Υγειονομικών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την ΕΡΤ3, στο πεδίο του Άρεως από τις 5.