Τρίτη 11 Μαΐου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΕΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ – ΑΝΟΙΞΑΝ ZAKCRET ΚΑΙ TALLY WEIJL

Δύο καταστήματα στην καρδιά της πόλης που έμεναν επί μακρόν ξενοίκαστα γυρίζουν σελίδα – Ήδη το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι μεγάλο.

Δύο ακόμη brands προστέθηκαν στον πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την ελληνική εταιρεία αθλητικών ειδών Zakcret, που κάνει την παρθενική της είσοδο στη Θεσσαλονίκη και την ελβετική εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων TALLY WEiJL που μετακόμισε από την οδό Κούσκουρα στην οδό Τσιμισκή, στον αριθμό 52.

Πρόκειται για δύο εμπορικά σήματα που φιλοδοξούν να κατακτήσουν μερίδιο από την καταναλωτική πίτα του πιο δημοφιλή δρόμου της πόλης.

Το θετικό για την αγορά ακινήτων είναι πως και οι δύο εταιρείες μίσθωσαν χώρους που επί μακρόν παρέμειναν κλειστοί, δίνοντάς τους με τον τρόπο αυτό ξανά ζωή.

Μεγάλη ποικιλία εμπορικών σημάτων στη Zakcret
 
Η Zakcret AE ήρθε στη Θεσσαλονίκη και μας συστήνεται με ένα σύχρονο χώρο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή 101 και Παύλου Μελά 18. Το κατάστημα εκτείνεται σε ισόγειο και υπόγειο 300 τμ και πλέον και διαθέτει δεκάδες επώνυμα αθλητικά και lifestyle brands καλύπτοντας το σύνολο των κατηγοριών των αθλητικών ενδυμάτων μεταξύ άλλων για τρέξιμο, ποδόσφαιρο, fitness, μπάσκετ.Η Zakcret ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1975 και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά. Σήμερα αριθμεί 22 φυσικά (19 Zakcret Sports και 3 Sneaker Cage) και 4 ηλεκτρονικά καταστήματα (Zakcret.gr, Sneakercage.gr, district75.gr, Venimo.gr). Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της λανσάροντας και δύο δικά της brands, τo District75 και τo Venimo.Fashion trends σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές από την TALLY WeiJL

Η TALLY WeiJL κάνει την είσοδο της στον πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, μισθώνοντας ένα κατάστημα που στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει άλλη πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο επί μακρόν, αν και το ακίνητο βρίσκεται στην καρδιά της οδού Τσιμισκή, παρέμενε ξενοίκιαστο. Το κατάστημα εκτείνεται σε ισόγειο και υπόγειο. Κάθε εβδομάδα η εταιρεία παρουσιάζει νέες δημιουργίες με βάση τα τελευταία fashion trends, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.Η ελβετική αλυσίδα, που στη χώρα μας αριθμεί τα 45 καταστήματα, μέχρι σήμερα δεν διαθέτει έντονη παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται πως η TALLY WEiJL λειτουργεί κατάστημα και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Η TALLY WEiJL δημιουργήθηκε το 1984 και σήμερα δραστηριοποιείται σε 38 χώρες, με περισσότερα από 800 καταστήματα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ