Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 79χρονη στη μπανιέρα της στη Νεάπολη - Ομολόγησε ο γιος της (φωτο)

Τη γυναίκα εντόπισε νεκρή ο άλλος της γιος μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού - Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με εντολή Εισαγγελέα.

Μία 79χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή εχθές το μεσημέρι στη μπανιέρα του σπιτιού της στη Νεάπολη, στη δυτική Θεσσαλονίκη από τον έναν της γιο.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ο άλλος γιος της, 50 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία. Ο Εισαγγελέας έκρινε απαραίτητο τον εγκλεισμό του και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, εχθές το μεσημέρι, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή η 79χρονη από τον 53χρονο γιο της φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα, πιθανότατα μαχαίρι. Στη σκηνή του εγκλήματος εντοπίστηκαν μαχαίρια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιος της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι: