Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεκρός και ο δεύτερος οδηγός από τη σύγκρουση στο Ρετζίκι

Τελικά δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο με δύο ΙΧ στο Ρετζίκι, ενώ ένα άλλο κατέληξε μετά από ανατροπή του ΙΧ του στην Απολλωνία

Ανακοίνωση για τα δύο θανατηφόρα τροχαία που σημεiώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και είχαν ως απολογισμό τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες εξέδωσε η αστυνομία.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί από μετωπική σύγκρουση στο Ρετζίκι

Σημειώνεται ότι τελικά δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο με δύο ΙΧ στο Ρετζίκι, ενώ ένα άλλο κατέληξε μετά από εκτροπή και ανατροπή του αυτοκινήτου του στην Απολλωνία.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από ανατροπή ΙΧ στην Απολλωνία

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Την 26-11-2020 και ώρα 20:50, στο 2ο χλμ. της Επ. Ο. Ν. Απολλωνίας – Μαραθουσας, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου αλλοδαπού συνοδηγού, τον σοβαρό τραυματισμό του προαναφερόμενου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό αλλοδαπού επιβάτη του οχήματος.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (27-11-2020) στην Λεωφόρο Παπανικολάου Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οπου οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου και τον αρχικά βαρύ τραυματισμό του 51χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου και κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων του.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.