Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νέο ατύχημα με διανομέα φαγητού – Τραυματίστηκε μετά από πτώση

Ο διανομέας είχε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Καμάρας λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή που έπεφτε στην πόλη.

Ένας ακόμα τραυματισμός διανομέα φαγητού σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη ύστερα από ατύχημα που υπέστη στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρει καταγγελία του ΣΕΤΕΠΕ, ο διανομέας που εργάζεται στην πλατφόρμα της e-food είχε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Καμάρας λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή που έπεφτε στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Από την πτώση ο διανομέας έσπασε πλευρά και το χέρι του όπως διαπιστώθηκε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Ενώ οι κρατικοί φορείς γνώριζαν την πρόγνωση για ισχυρή κακοκαιρία και επιδείνωση του καιρού δεν  απαγόρευσαν την διανομή. Όλα αυτά καταλήγουν ότι το πάγιο αίτημα μας για ΒΑΕ, για μέτρα ατομικής προστασίας των διανομέων με ευθύνη της εργοδοσίας είναι επίκαιρο και αναγκαίο όσο πότε. Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία των διανομέων, τα ατυχήματα θα συνεχίσουν να είναι καθημερινότητα, θα συνεχίσουμε να μετράμε σακατεμένους συναδέλφους ή ακόμα χειρότερα να τους θρηνούμε», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΤΕΠΕ.