Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων

Tα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών στην Ομοσπονδία.

Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (Ο.Ε.Ε.Θ.), μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται χαρτακτηριστικά, «οι εκλογές διεξήχθησαν σε κλίμα συναδελφικής ομοψυχίας και αλληλεγγύης με μαζική συμμετοχή των αντιπροσώπων των Σωματείων - Μελών της Ο.Ε.Ε.Θ».

Χθες, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                       ΜΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ    
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:               ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ  ΕΥΛΑΜΠΙΟΣ    
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:               ΙΑΚΩΒΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.:               ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ:                       ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ    
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:           ΜΩΥΣΟΓΛΟΥ  ΕΥΣΕΒΙΑ (ΕΥΗ)    
ΜΕΛΟΣ:                       ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ    
ΜΕΛΟΣ:                       ΚΑΠΕΤΑΝΓΙΩΡΓΗ  ΟΥΡΑΝΙΑ    
ΜΕΛΟΣ:                       ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους, τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών και ευχαρίστησαν όλους τους συναδέλφους – αντιπροσώπους των Σωματείων – Μελών για την ενεργή τους παρουσία και στήριξη με την ψήφο τους στη νέα αυτή θητεία.

Ταυτόχρονα δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη των Σωματείων και την αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων τους καθώς και ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συμμετέχει δυναμικά και πρωταγωνιστικά σε όλους τους αγώνες και σε όλα τα επίπεδα για την αντιμετώπιση των δικαίων αιτημάτων των μελών της Ομοσπονδίας.

Τέλος, ο νέος Πρόεδρος, Γεώργιος Μουτσογιάννης τόνισε πως μία καινούργια εποχή ξεκινάει για την τοπική Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης επισημαίνοντας ότι «προχωρώντας όλοι μαζί ενωτικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες με επιτυχία».