Τετάρτη 1 Απριλίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΕΤΖΙΚΙ

Από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη οι πελάτες του ΑΒ θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα.

Νέο κατάστημα στην περιοχή Ρετζικίου - Πεύκων, επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως 18 και Ρόδων 53, ανοίγει σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, που έχει φτάσει να απαριθμεί περισσότερα από 460 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Στο νέο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, 1.120 τ.μ. χώρου πώλησης μπορεί κανείς να βρει: οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, τμήμα delicatessen με εκλεκτά τυριά και αλλαντικά από όλον τον κόσμο, τμήμα με έτοιμα γεύματα και ψητό κοτόπουλο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας. Για άνετες αγορές και γρήγορη εξυπηρέτηση, το ολοκαίνουργιο ΑΒ διαθέτει 4 ταμεία και 50 θέσεις στάθμευσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αλυσίδα.

Για τρεις ημέρες (9-11 Απριλίου), οι πελάτες ΑΒ που θα επισκεφθούν το νέο κατάστημα στην περιοχή Ρετζίκι – Πεύκα, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές για τα καθημερινά τους ψώνια και να διαλέξουν τα καλύτερα για το καλάθι τους στο 20σέλιδο έντυπο προσφορών.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων ο Χρήστος Τσιόγκας, Περιφερειακός Διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Ως συνώνυμο της ποικιλίας, της ποιότητας και της εξυπηρέτησης, το νέο κατάστημα της ΑΒ ήρθε σε μια ακόμα γειτονιά της Θεσσαλονίκης, για να προσφέρει το καλύτερο στους πελάτες μας στην Βόρεια Ελλάδα. Το νέο μας κατάστημα στο Ρετζίκι αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της εμπιστοσύνης της ΑΒ στην ελληνική περιφέρεια, εμπιστοσύνη που επιστρέφουμε στους πελάτες μας μέσα από τη δέσμευσή μας να είμαστε η καλύτερη επιλογή για να ψωνίζετε, ο καλύτερος γείτονας για εσάς και το καλύτερο μέρος εργασίας».

«Με ξεχωριστή αισθητική και μοντέρνο σχεδιασμό, το ολοκαίνουριο ΑΒ στην περιοχή Ρετζίκι – Πεύκα της Θεσσαλονίκης μετατρέπει την αγοραστική εμπειρία σε απόλαυση!», καταλήγει η εταιρεία.

Ανακαλύψτε το νέο ΑΒ Θεσσαλονίκης στο https://www.ab.gr/retziki

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ