Skip to main content

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη από την Anatolia Hospitality

Η επένδυση του ομίλου Anatolia Hospitality αναμένεται να αγγίξει τα 7 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2020

Στην κατασκευή νέου πεντάστερου ξενοδοχείου στην οδό Μοναστηρίου 24, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχωρά ο όμιλος Anatolia Hospitality.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο όμιλος οραματίζεται ένα νέο τουριστικό “hub" για την πόλη της Θεσσαλονίκης υλοποιώντας επένδυση που θα αγγίξει συνολικά τα 7 εκατομμύρια ευρώ και η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2020».

Το υφιστάμενο κτήριο 4800 τμ αγοράστηκε στις αρχές του έτους με σκοπό την αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο και βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο δίπλα στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό καθώς και στο μετρό. «Με την ανάπτυξη των σιδηροδρόμων, το νέο μουσείο Ολοκαυτώματος /Μητροπολιτικό πάρκο καθώς και την σταδιακή αναβάθμιση της περιοχής, το ξενοδοχείο αναμένεται να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στην Θεσσαλονίκη, η οποία τα τελευταία χρόνια αποπνέει μια υγιή εξωστρέφεια και τουριστική ανάπτυξη», υπογραμμίζει η εταιρεία.

Η Anatolia Hospitality είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη ιστορία και παράδοση τριών γενεών στον χώρο της ελληνικής ξενοδοχείας. Άνοιξε το πρώτο της κατάλυμα το 1928 και διαθέτει δυο ιδιόκτητα ξενοδοχεία “Anatolia” σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή ενώ έχει τη διαχείριση πολυτελών καταλυμάτων σε Μύκονο και Λευκάδα. Επίσης στον όμιλο από το 2013 δραστηριοποιείται το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT. «Στόχος του ομίλου είναι η συνεχής και υγιή ανάπτυξή του μέσω νέων συμφωνιών διαχείρισης/management ξενοδοχείων και βιλών και της μίσθωσης ή εξαγοράς νέων καταλυμάτων», επισημαίνεται.

«Με εμπειρία, τεχνογνωσία και συνέπεια συνεχίζει σήμερα την πορεία της δημιουργώντας ένα νέο brand στοχευμένο στους millenials ταξιδιώτες. Με αιχμή την τεχνολογία, την τοπικότητα και την ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση θα προσφέρει πολύ σύντομα στους επισκέπτες της πόλης ένα νέο άκρως καινοτόμο και φρέσκο concept φιλοξενίας. Έκπληξη θα αποτελέσει το νέο όνομα του ξενοδοχείου!», καταλήγει η ανακοίνωση της Anatolia Hospitality.