Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νύχτα τρόμου για αστυνομικό στον Εύοσμο - Δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων

Τον ξυλοδαρμό του από ομάδα ανηλίκων κατήγγειλε ένας αστυνομικός - Έξι άτομα συνελήφθησαν ενώ αναμένεται να γίνει προκαταρκτική έρευνα.

Θύμα επίθεσης από ομάδα ανηλίκων έπεσε το βράδυ της Τετάρτης ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στην πλατεία Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι νεαροί, περίπου 15 και 16 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στην εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό και να διαβιβαστεί η ιατροδικαστική εξέταση. Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθουν να καταθέσουν μάρτυρες ενώ θα ελεγχθούν και κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο παθών φέρεται να είπε πως ο γιος του τού τηλεφώνησε λέγοντάς του πώς έπεσε θύμα ληστείας από αγνώστους στην πλατεία Ευόσμου. Τότε ο άνδρας φέρεται να μετέβη στο σημείο, όταν ομάδα ανηλίκων τον ξυλοκόπησε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Ο ίδιος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο και στη συνέχεια αποχώρησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο παθών, η ομάδα που του επιτέθηκε αποτελούνταν από τουλάχιστον 15 άτομα. Μετά από έρευνα της αστυνομίας συνελήφθησαν οι έξι ανήλικοι, που αρνούνται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε βάρος ανηλίκων στον Εύοσμο-Τους χτύπησαν και πήραν χρυσές αλυσίδες

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Παρασκευής, 12 Αυγούστου, σημειώθηκε και μία επίθεση σε βάρος τριών ανηλίκων στην ίδια πλατεία.