Skip to main content

Επιχείρηση σκούπα από τον δήμο μετά τους πανηγυρισμούς για τον ΠΑΟΚ (φωτο)

Σχέδιο δράσης από τον δήμο Θεσσαλονίκης για να παραδοθεί καθαρή η πόλη μετά τους χθεσινούς πανηγυρισμούς - Κάηκαν εννέα κάδοι απορριμμάτων

Μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στον Λευκό Πύργο, τον δικό της νικηφόρο αγώνα έδωσε και η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, που μέσα σε χρόνο ρεκόρ παρέδωσε πεντακάθαρη την περιοχή που όλο το βράδυ φιλοξένησε χιλιάδες φίλους της ομάδας που γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με πηγες απο το δημαρχιακό μέγαρο.

Εφαρμόζοντας το σχέδιο δράσης που είχε καταρτιστεί από τον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρχε ετοιμότητα για την περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ, μετά τους πανηγυρισμούς έπιασαν δουλειά οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας, φροντίζοντας για την αποκατάσταση της καθαριότητας στο κέντρο της πόλης, όπως αναφέρεται.

Πέραν της αποκομιδής απορριμμάτων και του καθαρισμού της περιοχής, στο κέντρο επιχείρησε και υδροφόρο όχημα του δήμου για την πλήρη επαναφορά του δημόσιου χώρου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Μελανό σημείο, όπως επισημαίνεται ήταν η καύση εννέα κάδων απορριμμάτων σε σημεία του κέντρου της πόλης, που όμως κι αυτοί θα αντικατασταθούν άμεσα.