Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει ρητορική το Σαββατοκύριακο

Ταχύρρυθμα σεμινάρια ρητορικής από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel, στις 18 και 19 Φεβρουαρίου - Πώς θα εγγραφείτε

Ταχύρρυθμα σεμινάρια ρητορικής, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων της Ελληνικής Αγωγής, της σχολής που δημιούργησε ο ίδιος το 1994, θα παραδώσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στη Θεσσαλονίκη, στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel.

Ο κ. Γεωργιάδης εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό τον κύκλο ταχύρρυθμων σεμιναρίων ρητορικής. Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, όσοι συμμετέχουν στα σεμινάρια αυτά, έρχονται σε επαφή με μεθόδους και τεχνικές ρητορικής που δημιουργήθηκαν και εφαρμόζονταν ήδη από τους αρχαίους χρόνους και διδάσκονται την πρακτική τους στο σήμερα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν ή χρειάζονται λόγω του επαγγέλματός τους να απευθύνουν δημόσιο λόγο και είναι διαδραστικό: Όλοι σηκώνονται στο βήμα και μιλούν.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έναν φάκελο με σημειώσεις στην έναρξη του σεμιναρίου, ενώ στο τέλος τους δίδεται η σχετική βεβαίωση συμμετοχής. Λίγες ημέρες αργότερα, λαμβάνουν σε email την ομιλία τους.

Μετά τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γεωργιάδης θα βρεθεί για σεμινάρια στην Πάτρα, στις 4 και 5 Μαρτίου.

Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικώς στο 210.5221314 (απογευματινές ώρες) ή ηλεκτρονικά στο info@ellinikiagogi.gr.