Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο Γιάννης Μπουτάρης πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ «MALAGOUZIA» (video)

Βίντεο κλιπ στο κτήμα «Κυρ Γιάννη» γύρισαν δύο γνωστοί ράπερ της εγχώριας μουσικής σκηνής με τον πρώην δήμαρχο να κάνει guest εμφάνιση.

Πρωταγωνιστής σε... βίντεο κλιπ γνωστών ράπερ έγινε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο πρώην δήμαρχος καθώς και το κτήμα «Κυρ Γιάννη» πρωταγωνιστούν στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού «MALAGOUZIA», το οποίο ερμηνεύουν οι RICTA, DJ.Silence. 

Στο βίντεο κλιπ υπάρχουν πλάνα από τους δύο μουσικούς ανάμεσα στα αμπέλια του κτήμα «Κυρ Γιάννη» καθώς και πλάνα μέσα σε αποθήκη του κτήματος «Κυρ Γιάννη» με μπουκάλια κρασιών.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης μπήκε πλήρως στο πνεύμα του τραγουδιού, καθώς δεν δίστασε να ανταλλάξει με τους ερμηνευτές στο βίντεο κλιπ ακόμα και τσιγάρο, ενώ σε άλλο πλάνο φαίνεται να τσουγκρίζει το ποτήρι κρασιού του μαζί με τους μουσικούς και σε ένα ακόμη να τους δείχνει ένα από τα πολλά κρασιά του κτήματος.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Πέμπτης και μέσα σε 7 ώρες συγκέντρωσε πάνω από 50.000 προβολές στο youtube και πολλά θετικά σχόλια από τους λάτρεις του είδους αυτού της μουσικής. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ράπερ RICTA είναι γέννημα θρέμα Θεσσαλονικιός και έχει ήδη κάνει μεγάλα βήματα στην εγχώρια ραπ μουσική σκηνή.