Skip to main content

Θεσσαλονίκη: O «ναύαρχος» των αθλητικών ειδών σαλπάρει για… Τσιμισκή

Η Admiral έρχεται με νέο κατάστημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης - Ενισχύεται με έναν ακόμη κρίκο η αλυσίδα αθλητικών ειδών

Ένας ακόμη δημοφιλής παίκτης, αυτή τη φορά από τον χώρο της άθλησης, ετοιμάζει την απόβαση του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την Admiral, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Voria.gr, αναμένεται να τοποθετηθεί σε κατάστημα, που πρόσφατα ξενοικιάστηκε, στην καρδιά της Τσιμισκή.

Αν και η Admiral, διαθέτει ήδη δυναμική παρουσία στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικότερο κατάστημα αυτό της Ερμού στο νούμερο 55, η οδός Τσιμισκή αποτελεί, πάντα, μία δελεαστική επιχειρηματική επιλογή, με αποτέλεσμα σύντομα να αποκτήσει έναν ακόμη κρίκο στη μακριά αλυσίδα της.  

Το brand που δημιουργήθηκε για να καλύψει κάθε ανάγκη σε ευέλικτα και ευκολοφόρετα αθλητικά ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ειδών για όλη την οικογένεια.

Το σήμα της Admiral ανήκει στην ελληνική εταιρεία «Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ» η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 42 χρόνια στο εμπόριο αθλητικών ειδών.  

Η εταιρεία επένδυσε από το 1994 στην εκπροσώπηση της βρετανικής εταιρίας Admiral, η οποία ιδρύθηκε το 1914 και φημιζόταν για τα ποιοτικά αθλητικά και ποδοσφαιρικά είδη της. Δέκα χρόνια αργότερα η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ αγόρασε τη διαχείριση του εμπορικού σήματος για Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Fyrom, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία και Τουρκία, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο ανάπτυξης.

Σήμερα, τα περίπου 140 Admiral Sport Shops αποτελούν ένα ισχυρό δίκτυο πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο και προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα.

Η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ εκπροσωπεί παράλληλα και τα brands: Kappa, Starter, Maui and Sons, τα οποία επίσης πωλούνται μέσα από τα καταστήματα Admiral Sport Shops.