Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο Οργανισμός Τουρισμού έρχεται πιο κοντά στο βρετανικό κοινό

Το TTG Fest φέτος ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στην Ελλάδα και οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν θεματικά masterclasses για την Ελλάδα μετά την πανδημία

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στη σειρά webinars «TTG Greece Fest» στην πλατφόρμα του επαγγελματικού περιοδικού TTG, που πραγματοποίησε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας για την ενίσχυση και ενδυνάμωση των επαγγελματικών σχέσεων με τη βρετανική τουριστική αγορά.

Το TTG Fest φέτος ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στην Ελλάδα και οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν θεματικά masterclasses και παρουσιάσεις που αφορούσαν σε γενικές πληροφορίες με τα νέα της Ελλάδας μετά την πανδημία, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως city breaks, outdoor experiences, πολυτέλεια, wellness και οινοτουρισμό.

Το webinar παρείχε σε περισσότερους από 300 τουριστικούς πράκτορες, product managers και Tour Operators από το Ην. Βασίλειο και την Ιρλανδία όλα τα απαραίτητα εργαλεία, τις επαφές και τις πληροφορίες, προκειμένου να είναι σε θέση να γνωρίσουν καλύτερα και να προωθήσουν αποδοτικότερα τη Θεσσαλονίκη στο ευρύ τουριστικό κοινό.

Όλοι οι συμμετέχοντες προήλθαν αποκλειστικά από τη βάση δεδομένων της TTG. Την πλέον εξειδικευμένη επαγγελματική τουριστική πλατφόρμα.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε παρουσιάζοντας τον προορισμό στο masterclass για τα city breaks. Το masterclass πραγματοποίησε ο καθηγητής γαστρονομίας, κος Γ. Παλησίδης, ο οποίος ανέδειξε τις γαστρονομικές εμπειρίες, τις ιδιαίτερες γεύσεις της Θεσσαλονίκης και τις συνήθειες μέσα από τη ματιά των ντόπιων, που ολοκληρώνουν την εμπειρία των διακοπών.

Όλο το περιεχόμενο των webinars θα αναρτηθεί στο ttgmedia.com, προκειμένου να το παρακολουθήσουν οι επισκέπτες του site για τους επόμενους 6 μήνες.

«Η βρετανική τουριστική αγορά αγαπάει τη Θεσσαλονίκη. Στόχος μας είναι ο ποιοτικός τουρισμός. Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα επικοινωνιακά εργαλεία έτσι ώστε να προσελκύσουμε τουρίστες που μπορούν να τον υποστηρίξουν» τόνισε η κα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.