Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κατηγορεί πρώην σύντροφό της πως έβαλε GPS στο αυτοκίνητό της

Το GPS εντόπισε κάτω από το τιμόνι ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων σε έλεγχο του οχήματός της - Ψευδής η καταγγελία, λέει ο πρώην σύντροφος της 44χρονης.

Καταγγελία για παρενόχληση έρχεται στο φως στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, 44χρονη γυναίκα καταγγέλλει πως ο 45χρονος πρώην σύντροφός της είχε τοποθετήσει μία ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού θέσης (GPS) στο τιμόνι του αυτοκινήτου της.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, το GPS εντοπίστηκε κάτω από το τιμόνι, βιδωμένο στα καλώδια της μίζας από έναν ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων σε έλεγχο οχήματος της γυναίκας. Η 44χρονη άμεσα μετέβη εχθές το πρωί και Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά όπου και παρέδωσε τη συσκευή.

Σε επικοινωνία του με τη Voria.gr o 45χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι τοποθέτησε ο ίδιος το GPS χαρακτηρίζοντας την καταγγελία «ψευδή και ανυπόστατη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η έρευνα διενεργήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Booker σε οικία 45χρονου ημεδαπού, με τον οποίο διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν και διέκοψε καταγγέλλοντας απειλές εναντίον της ίδιας, αλλά και της κόρης της.

Κατά την έρευνα, που ήταν παρών τόσο ο εν λόγω άντρας όσο και 41χρονη φίλη του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε έπιπλα και οικοσυσκευές:

-ναρκωτικά δισκία,

-μικροδέματα κάνναβης,

-τρίφτης - σπαστήρας,

-13 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου,

-Νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα καπνού και

-Συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Συνελήφθησαν ο 45χρονος άντρας και η 41χρονη φίλη του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, σχετική δικογραφία.