Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΧΗΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΕΣΠΑΣΕ ΜΠΑΡΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Ο αλλοδαπός διακινητής στην προσπάθειά του να ξεφύγει ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθειά του να διαφύγει, έσπασε τις μπάρες των διοδίων Ασπροβάλτας

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ακόμα όχημα διακινητή που μετέφερε παράτυπους μετανάστες.

Ο 34χρονος αλλοδαπός διακινητής, μόλις είδε αστυνομικούς να κάνουν σήμα για αστυνομικό έλεγχο στο ύψος των Κερδυλλίων ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθειά του να διαφύγει, έσπασε τις μπάρες του σταθμού διοδίων της Ασπροβάλτας.

Με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος της Ν. Απολλωνίας, όπου συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός και διαπιστώθηκε η μεταφορά δέκα ατόμων που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ