Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου που κατέβασε 11χρονο επειδή δεν φορούσε μάσκα

Στη σύλληψη οδηγού λεωφορείου, ο οποίος κατέβασε από 11χρονο στο Μελισσοχώρι επειδή δεν φορούσε μάσκα προχώρησε η ΕΛΑΣ - Κατέθεσε μήνυση ο πατέρας

Χειροπέδες σε οδηγό λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο ΝΣΣ Θεσσαλονίκης - Μελισσοχώρι πέρασαν αστυνομικοί σήμερα, έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από γονέα ενός 11χρονου παιδιού, από το οποίο ο οδηγός ζήτησε να κατέβει στο ύψος του Μελισσοχωρίου επειδή δεν φορούσε μάσκα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 15 μαθητές φέρεται να επιβιβάστηκαν στη γραμμή «84» του ΟΣΕΘ περίπου στις 11:00. Πρόκεται για δρομολόγιο που πλέον εκτελείται από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Ένας εξ αυτών, 11 ετών, δεν είχε μάσκα μαζί του με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου να του ζητήσει να κατεβεί. Ο 11χρονος υπάκουσε και αποβιβάστηκε στο ύψος του Μελισσοχωρίου.

Ο πατέρας του παιδιού, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του οδηγού του ΚΤΕΛ -που είναι πατέρας δύο παιδιών-, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο οδηγός κρατείται και αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Φωτογραφία αρχείου