Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής έτρεχε σε κόντρες με 330 χιλιόμετρα/ώρα

Να βάλει τέλος στο φαινόμενο με τις κόντρες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στους δρόμους της Θεσσαλονίκης επιδιώκει η Τροχαία.

Επί ποδός βρίσκεται η διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσει τέλος στο επικίνδυνο φαινόμενο με τις κόντρες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Εγνατία, λεωφόρος Νίκης και περιφερειακή οδός γίνονται ουκ ολίγες φορές αρένα για ριψοκίνδυνους των δύο ή και τεσσάρων τροχών, με τα ατυχήματα να είναι μάλιστα συχνό φαινόμενο.

«Ο στόχος μας είναι να περιορίσουμε 100% αυτό το φαινόμενο. Η ποινή και η κινητοποίηση είναι δευτερεύον πράγμα στη συγκεκριμένη υπόθεση» τονίζει στο Open TV o διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης Θωμάς Γέρμανος. «Είχαν δώσει κάποιο πανελλήνιο ραντεβού στην Ευκαρπία. Ήμασταν απροετοίμαστοι αλλά ευτυχώς τους προλάβαμε» πρόσθεσε.

Πριν από λίγες μέρες ένας από τους οδηγούς που συμμετείχε στις κόντρες είχε αποκαλύψει στο ίδιο κανάλι ότι είχε φτάσει με τη μηχανή του τα 330 χιλιόμετρα την ώρα. Όπως είχε πει ο ίδιος είχε τραυματιστεί δύο φορές κατά το παρελθόν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.