Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οικογενειακή τραγωδία με νεκρή γυναίκα στην Καλαμαριά - Προσήχθη ο γιος της

Μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα μετά από επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον γιο της.

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλαμαριά στην οδό Παπαδιαμάντη, καθώς μία 60χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα μετά από επεισόδιο που είχε με τον 29χρονο γιο της.

Οι αστυνομικοί δέχτηκαν κλήση περίπου στις 5.30 το απόγευμα για επεισόδιο σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Παπαδιαμάντη. Όταν μπήκαν στον χώρο εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα, ενώ στο διαμέρισμα βρισκόταν και ο γιος της, ο οποίος προσήχθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα υπήρξε ξυλοδαρμός. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν έχει εντοπιστεί κάποιο αντικείμενο που να σχετίζεται με το θάνατο της γυναίκας.

Ο 29χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr ο άντρας έμενε με τη μητέρα του, καθώς οι γονείς του είχαν χωρίσει.

Σοκαρισμένη δηλώνει φίλη της οικογένειας, η κόρη της οποίας ήταν στενή φίλη με τον δράστη.

Στο διαμέρισμα βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αναμένεται ιατροδικαστής.

Όπως είπε σε δημοσιογράφους ένοικος της πολυκατοικίας, ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια είδαν ασθενοφόρα στο σημείο.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία ενοίκου της οικοδομής ο 29χρονος τον τελευταίο 1,5 χρόνο έμενε σε άλλο σπίτι μαζί με τη φίλη του, ωστόσο όπως η ίδια αναφέρει το τελευταίο διάστημα ερχόταν όλο και πιο συχνά στον οδό Παπαδιαμάντη.

Σύμφωνα με την ίδια, σήμερα ήρθε κατά τις 4 το απόγευμα στο διαμέρισμα της μητέρας του και κατά μαρτυρίες ήταν σκυθρωπός.