Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Όλες οι παραστάσεις που μπορείτε να δείτε στο Θέατρο Σοφούλη

Ένα πρόγραμμα γεμάτο παραστάσεις προσφέρει το Θέατρο Σοφούλη - Δείτε όλες τις παραστάσεις, πότε και πώς μπορείτε να τις παρακολουθήσετε

Ένα πρόγραμμα γεμάτο παραστάσεις προσφέρει το Θέατρο Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη, με έργα κλασικά, πρωτότυπα, αφηγήσεις, μέχρι και σεμινάρια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Θεάτρου:

«Οίκος ενοχής - Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλύρου - 25 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου
Η υπόθεση ξεκινάει από τη στιγμή που οι κληρονόμοι μαθαίνουν τα νέα που αφορούν ένα νεοκλασικό στο Βαρδάρη. Ένα υπέροχο κτίριο με ιστορία, γιατί σε αυτό κάποτε είχε μείνει ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός. Η πρώτη έκπληξη που περιμένει τους τρεις κληρονόμους είναι ότι στο εν λόγω κτίριο στεγάζεται ένας οίκος ανοχής.

Μυθοσκορπίσματα - Tic Tac Toe- 27 Οκτωβρίου - 3 και 10 Νοεμβρίου
Το θέατρο Σοφούλη πρωτοτυπεί για άλλη μια χρονιά και σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής tic tac toe, παρουσιάζουν τα ΜΥΘΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ..... Μια παράσταση ύμνος στα ήθη, τα έθιμα και τη λαϊκή παράδοση του τόπου μας διατηρώντας τη μυσταγωγία και το μυστήριο από την ομότιτλη ομάδα « Μυθοσκορπίσματα». Στοιχειά, μάγισσες, χαμόδρακες, παράξενες γριές, ζωντανεύουν με τη μαγεία της αφήγησης και της ζωντανής μουσικής των παραδοσιακών οργάνων.

Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα - Θεατροφρένεια -30 και 31 Οκτωβρίου
«Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», Γυναίκες γεμάτες ζωή υποταγμένες και υπόδουλες . «Οι πιο ερωτικοί άνθρωποι κρύβονται», έλεγε ο Federico Garcia Lorca και είναι λίγοι εκείνοι που μπορούν να αντισταθούν στην απομόνωση, τη στέρηση και την καταπίεση. Τι να κρύβει άραγε το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα;

Το Παλτό - Τρίτος χρόνος επιτυχίας -5, 6, 7, 12, 13 και 14 Νοεμβρίου
Η παράσταση «ΤΟ ΠΑΛΤΟ», βασισμένη στη ομώνυμη νουβέλα του Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Αντώνη Καραγιάννη και διασκευή κειμένου από τη Δέσποινα Καλαϊτζίδου, επιστρέφει στο Θέατρο Σοφούλη με 4η παράταση.

Κίτρινα Γάντια - Tetrinoi - 26, 27, 28 Νοεμβρίου και 3, 4, 5 Δεκεμβρίου
Οι" teatrinoi "είναι μια νέα θεατρική ερασιτεχνική ομάδα με αγαπή για το θέατρο και τον Ελληνικό κινηματογράφο... ξεκινάει το ντεμπούτο της με αγαπημένα "Κίτρινα Γάντια " στο θέατρο Σοφούλη. Γελάστε θυμηθείτε αξέχαστες ατάκες αγαπημένων ταινιών και μη σας νοιάζει, έχουν και "πορτοκαλάδα από πορτοκάλι"...

Άγουρα κεράσια - Κώστας Καζάκος - Τάνια Τρύπη, σκηνοθεσία Μανούσος Μανουσάκης -29, 30 Νοεμβρίου και 6, 7 Δεκεμβρίου
Ο βραβευμένος με 4 κρατικά βραβεία του Υπουργείου Πολιτισμού Μιχαήλ Άνθης, συνθέτει ένα σοκαριστικό θρίλερ ενδοοικογενειακής βίας, για να μας πει πως...«καμιά φορά η σιωπή κάνει τον πιο επικίνδυνο θόρυβο».

Σεμινάριο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: «Τραγουδάω... μιλώντας, μιλάω...τραγουδώντας» - Κυριακή 21 Νοεμβρίου 13.00
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξεκλειδώνει την καρδιά αλλά και τις φωνητικές σας χορδές σε ένα βιωματικό σεμινάριο με περιορισμένο κοινό. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση, μπορείτε να καλέσετε στο 2310423925.