Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη

Με τη συμπληρωματική κατάθεση του ιατροδικαστή έκλεισε ο κύκλος της ανάκρισης για την υπόθεση βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου που κατήγγειλε η 24χρονη.

Ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Ο φάκελος βρίσκεται ήδη στην Εισαγγελία ενώ στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει η πρόταση του εισαγγελέα προς το Δικαστικό Συμβούλιο.

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε προ ημερών ο ιατροδικαστής, Νίκος Ράικος, που προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση με αφορμή το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της πλευράς της 24χρονης, Δημήτρη Γαλεντέρη. Έτσι έκλεισε ο κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο στις αρχές του έτους.

Σημειώνεται ότι αν και ο δικηγόρος της 24χρονης είχε δηλώσει πως θα ζητηθεί εξέταση DNA τρίχας από τα μαλλιά της, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το αίτημα αυτό δεν υποβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού αφού ναρκώθηκε. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες εστάλησαν στην Ελβετία ήταν, σύμφωνα με το πόρισμα, αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες ενώ η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση σε έναν 27χρονο που έχει αφεθεί ελεύθερος με όρους.