Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ομάδα τριών ατόμων επιτέθηκε σε 37χρονο στον Δενδροπόταμο και τον πυροβόλησε

Δύο άτομα επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας στον 37χρονο, ενώ ο άλλος συνεργός τους πυροβόλησε εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Τον τρόμο έζησε ένας 37χρονος όταν ομάδα τριών ατόμων του επιτέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες εχθές στον Δεντροπόταμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με έναν εκ των οποίων να τον πυροβολεί μάλιστα στα πόδια.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί Ρομά ηλικίας 28, 26 και 23 ετών, ένας εκ των οποίων συνελήφθη, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες εχθές στην περιοχή του Δενδροποτάμου, δύο εκ των παραπάνω επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας για άγνωστο λόγο στον 37χρονο, ενώ ο άλλος συνεργός πυροβόλησε εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Ευόσμου από αστυνομικούς της επιληφθείσας Υπηρεσίας, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος, o οποίος θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ο τραυματίας παρελήφθη από σταθμό ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου και νοσηλεύεται.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του δράστη.