Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ομαλά η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο

Η αστυνομία εκτιμά πως η κίνηση των οχημάτων αναμένεται να κορυφωθεί το μεσημέρι. Ενισχύεται η αστυνόμευση σημείων του οδικού δικτύου.

Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της εξόδου των εκδρομέων για το τριήμερο. Σύμφωνα με την αστυνομία η έξοδος ξεκίνησε από χθες το απόγευμα και αναμένεται να κορυφωθεί το μεσημέρι. Χωρίς καθυστερήσεις διεξάγεται η διέλευση των αυτοκινήτων από τα διόδια των Μαλγάρων.

Ήδη από εχθές και για όλο το τριήμερο ενισχύεται η αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου όπου παρατηρείται συχνότητα τροχαίων ατυχημάτων, στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων και σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική κίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λπ.), ενώ θα γίνεται ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους σε βασικές διασταυρώσεις.

Παράλληλα, θα ενταθούν οι ειδικοί έλεγχοι για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονική προσπέραση και χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.

φωτογραφία αρχείου