Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Black Friday vs εμβολιασμός στην Αριστοτέλους σημειώσατε... διπλό (φωτο+vid)

Πολίτες προσήλθαν και από τις 10 το πρωί, μία ώρα προτού ανοίξει το κέντρο, προκειμένου να εμβολιαστούν, στην πλειονότητά τους με την τρίτη δόση.

Ουρά μεγαλύτερη από αυτές των καταστημάτων για τη Black Friday έχουν σχηματιστεί στη πλατεία Αριστοτέλους, όπου έχει στηθεί για σήμερα εμβολιαστικό κέντρο από την 4η ΥΠΕ.

Διαβάστε επίσης Θεσσαλονίκη: Πανδημική έξαρση και βροχή συρρίκνωσαν τις ουρές για τη Black Friday (vid)

Πολίτες προσήλθαν και από τις 10 το πρωί, μία ώρα προτού ανοίξει το κέντρο, προκειμένου να εμβολιαστούν, στην πλειονότητά τους με την τρίτη δόση. Μάλιστα αρκετοί εξέφρασαν την αγωνία τους εάν θα προλάβουν να κάνουν το εμβόλιο, με την υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, Ειρήνη Χατζοπούλου, να τους διαβεβαιώνει ότι το κέντρο δεν θα κλείσει προτού εμβολιαστούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που είχαν ήδη κλείσει ραντεβού για την τρίτη δόση και επιθυμούν να την κάνουν νωρίτερα, με την κ. Χατζοπούλου να τους ενημερώνει ότι μπορούν να την κάνουν εφόσον είναι δικαιούχοι, υπό την προϋπόθεση να ακυρώσουν το προγραμματισμένο ραντεβού τους. Οι πολίτες θα εμβολιαστούν με το σκεύασμα της Pfizer.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου στην κινητή μονάδα θα λειτουργούν ταυτόχρονα εννέα εμβολιαστικές γραμμές.