Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πακιστανός μετέφερε παράνομα μετανάστες στην Εγνατία Οδό

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ύψος του κόμβου Σοχού, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του οχήματος που οδηγούσε έξι παράτυποι αλλοδαποί.

Στη σύλληψη ενός νεαρού άντρα που μετέφερε, παράνομα, άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 31χρονο υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το βράδυ να κινείται με επιβατικό αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ύψος του κόμβου Σοχού, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του οχήματος έξι παράτυποι αλλοδαποί (υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές), οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη χώρα με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου