Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Παλαιοημερολογίτης δεσπότης καλεί πιστούς σε κρυφή λειτουργία

Πρόσκληση Παλαιοημερολογίτη δεσπότη για λειτουργία και κοινωνία- Καλεί τους πιστούς να περιμένουν με τα αυτοκίνητά τους για μη δώσουν... σήμα

Καταγγελία ότι δεσπότης της εκκλησίας των αυτοαποκαλούμενων Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών, των λεγόμενων Παλαιοημερολογιτών, σχεδιάζει να πραγματοποιήσει λειτουργία εν μέσω lockdown σε χωριό της Θεσσαλονίκης κατά την οποία οι πιστοί θα μπορέσουν να κοινωνήσουν ήρθαν σε γνώση της Voria.gr.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η λειτουργία έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες σε εκκλησία του παλαιού ημερολογίου που βρίσκεται σε χωριό του δήμου Χαλκηδόνος.

Μάλιστα, σύμφωνα τις ίδιες πηγές, οι παλαιοημερολογίτες πιστοί καλούνται να βρίσκονται στα αυτοκίνητά τους προκειμένου να μη δημιουργηθούν εικόνες συνωστισμού που θα κινητοποιήσουν τις αρχές και μόλις ετοιμαστεί ο παλαιοημερολογίτης δεσπότης, θα τους καλέσει για να κοινωνήσουν.

Πρόκειται για δεσπότη γνωστός στους κόλπους των παλαιοημερολητών, ο οποίος περιοδεύει σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας και καλεί τον κόσμο να μην εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό.

Να σημειωθεί ότι η εκκλησία του Παλαιού Ημερολογίου δεν έχει σχέση με την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδας η οποία την θεωρεί σχισματική αφού έχει αποκοπεί από το σώμα της και δεν βρίσκεται σε κοινωνία μαζί της.