Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 15 άτομα τσίκνισαν στην ταράτσα του ΑΧΕΠΑ

Στην εικόνα διακρίνονται τουλάχιστον 15 άτομα να... τσικνίζουν σε ταράτσα κτηρίου του νοσοκομειακού ιδρύματος - Προκαταρκτική εξέταση από τη διοίκηση

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε φωτογραφία με συνάθροιση ατόμων από την ταράτσα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ την περασμένη Τσικνοπέπτη.

Το ντοκουμέντο αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Δημότης On Line της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης. Στην εικόνα διακρίνονται πάνω από 15 άτομα να τρώνε και να πίνουν, που τουλάχιστον ορισμένοι εξ αυτών δεν φαίνεται να τηρούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, καθώς δεν είναι ορατές ούτε μάσκες προσώπου ούτε αποστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του νοσοκομείου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ώστε να διασαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η συνάθροιση της ομάδας ατόμων.

Οι πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία της διοίκησης χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί. Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής στη διοίκηση του ΑΧΕΠΑ πόσα άτομα συμμετείχαν και σε ποιο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πάντως σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι έχει ήδη διαταχθεί διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε η συνάθροιση.

«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Διοίκησης του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ αναφορικά με συνάθροιση μικρού αριθμού εργαζομένων σε εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, σε ημερομηνία η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί, έχει ήδη διαταχθεί διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκε», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.