Skip to main content

Εμφανίστηκε στην Αστυνομία ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε την 21χρονη στην Καμάρα (vid)

Ο 26χρονος άντρας από την Αλβανία παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στη Διεύθυνση Τροχαίας, λίγες ώρες μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου

Εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών το πρωί της Πέμπτης, ο οδηγός του οχήματος που φέρεται να παρέσυρε και να εγκατέλειψε την περασμένη Τρίτη την 21χρονη στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο 26χρονος άντρας από την Αλβανία παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας λίγες ώρες μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου τα μεσάνυχτα, προκειμένου να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

Σε βάρος του 26χρονου σχηματίσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης δικογραφία για παράσυρση και εγκατάλειψη.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη-Ιδιοκτήτης του ΙΧ που παρέσυρε την 21χρονη: «Του το έδωσα για να το δοκιμάσει»

Υπενθυμίζεται πως χθες βράδυ συνελήφθη και η 19χρονης συνοδηγός του οχήματος ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο μέσα στο όχημα να υπήρχε και τρίτος επιβάτης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο κέντρο της πόλης, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη ημεδαπή, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.