Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Παράτησαν κουταβάκι σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο (φωτο)

Το υγιέστατο κατά τα άλλα κουταβάκι βρήκε κλιμάκιο της υπηρεσίας Περιβάλλοντος του δήμου - Έκκληση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να υιοθετηθεί.

Ένα κουταβάκι, περίπου τριών μηνών, εντόπισε σήμερα η υπηρεσία Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης σε ένα εγκαταλελειμμένο, βρόμικο οικόπεδο στη δυτική πλευρά της πόλης.

Την ώρα που ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Σωκράτης Δημητριάδης, με κλιμάκιο του δήμου έφτασαν στο οικόπεδο επί της οδού Λαγκαδά, κοντά στην Αγία Παρασκευή, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία, αντίκρισαν μία μικρή ψυχή ανάμεσα στο πλήθος σκουπιδιών που είχαν γεμίσει τον χώρο.



Όπως είπε ο κ. Δημητριάδης στη Voria.gr, το αρσενικό κουταβάκι δεν είχε ούτε τροφή ούτε νερό, ενώ το λουράκι του ήταν αρκετά σφιγμένο στον λαιμό, ίσα ίσα επειδή μέχρι εκεί έφτανε η τελευταία τρύπα που είχε το λουρί.

«Μέσα στην αυλή γινόταν το κάτι άλλο» ανέφερε ο κ. Δημητριάδης και συνέχισε: «Το κουταβάκι βρέθηκε σε έναν χώρο όπου η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη και υπήρχε πολύ βρομιά. Ήταν πασιφανής η παραβίαση όλων όσων θεσπίζει ο νόμος για την ευζωία των ζώων».



Τόσο ο ίδιος όσο και το κλιμάκιο του δήμου περίμεναν στο σημείο μέχρι να φτάσει η αστυνομία, ενώ στη συνέχεια παρέδωσαν το κουταβάκι στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου προκειμένου να γίνουν όλα τα εμβόλια και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο κ. Δημητριάδης πάντως τονίζει μέσω της Voria.gr πως το κουταβάκι είναι υγιέστατο και χαριτωμένο και καλεί όποιον επιθυμεί να το υιοθετήσει.