Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άφησαν μετανάστες στην Ασπροβάλτα, πιάστηκαν στον Βαρδάρη

Διακινητές, αφού αποβίβασαν παράτυπους μετανάστες στην Ασπροβάλτα, έκρυψαν το όχημά τους σε υπόγειο πλυντήριο αυτοκινήτων στον Βαρδάρη.

Στη σύλληψη δύο διακινητών παράτυπων μεταναστών προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα, στον Βαρδάρη, αστυνομικοί Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 24 (οδηγός) και 28 (συνοδηγός) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, Απείθεια και στέρηση άδειας οδήγησης οχήματος.

Συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα, στην Εγνατία οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας) αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο αφού αποβίβασε άτομα συνέχισε την πορεία του έως στην περιοχή του Βαρδαρίου, όπου ο 24χρονος οδηγός εισήλθε σε υπόγειο πλυντήριο αυτοκινήτων και συνελήφθη μαζί με τον 28χρονο ομοεθνή του – συνοδηγό του οχήματος.

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην περιοχή αποβίβασης των αλλοδαπών, εντοπίστηκαν τέσσερις παράτυποι μετανάστες (από το Πακιστάν) που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.